Inici /Carta

Carta

Rotllet de salmó fumat amb mascarpone de llima i vinagreta de wasabi Saumon fumé en roulade et mascarpone au citron vert, vinaigrette au wasabi

15.00€

Cebes farcides i cremades, panses i llimona confitada Oignons farcis et en crème, raisins et citron confit

13.00€

Cassola de lletons i xampinyons amb salsa de nata Cassolette de ris de veau et champignons à la crème

15.00€

Pollastre cònic amb gust de tagine, ceba tendra amb codony, sèmola de carbassa Volaille conique saveur tajine, oignon nouveau au coing, Semoule de butternut

26.00€

Vieires rostides, patates Charlotte toves i cruixents amb crema de bacó Noix de Saint Jacques rôties, pommes charlotte Moelleuses et croustillantes à la crème de lard

27.00€

Vedella gairebé rostida i la seva mandonguilla de kefta amb mozzarella i fricassé de verdures Quasi de veau rôti et sa boulette kefta à la mozzarella, fricassée de légumes

27.00€

Api cremós i confitat, caramel d'avellanes, crumble i gelat de bolets Céleri en crème et confit, caramel de noisette , crumble et crème glacée aux champignons

14.00€

Xocolata negra en diferents textures acompanyada de sabors de llimona i romaní Chocolat noir en différentes textures accompagné de saveurs citron et romarin

15.00€

Tarta Tatin amb el seu farcit cremós de vainilla sobre una base de galeta bretona Tarte Tatin et son crémeux vanille sur un sablé Breton

14.00€

Plat de formatges del moment (formatgeria Ponpon) Assiette de fromages du moment (fromagerie Ponpon)

9.00€

Ració reduïda amb productes del menú Portion réduite avec les produits de la carte

Sant Felini Sanctus Felini

Aquests vins negres de Châteauneufs du Pape, d'una potència inigualable, que van del porpra al granat, desprenen aromes complexes de fruits vermells i espècies que evolucionen cap a notes de cuir, tòfona, mesc i regalèssia. La boca, generosa i flexible, és rodona i suau amb una gran i bella longitud. Els còdols enrotllats donen a aquests vins la seva riquesa aromàtica i un gran potencial d'envelliment. Els vins negres, amb el seu color intens, presenten un nas de fruits vermells i espècies quan s'agiten, que evoluciona amb l'edat cap a aromes d'anís, regalèssia i cuir. Al paladar, aquests vins tenen una persistència aromàtica molt llarga, són rodones i suaus. Són perfectes amb carns vermelles fortes, xai a la brasa o formatges forts. Ce Châteauneufs du pape rouges d'une puissance inégalable, dont la couleur va du pourpre au grenat, exhalent des arômes complexes de fruits rouges et d’épices évoluant vers le cuir, la truffe, le musc et des notes réglissées. La bouche, généreuse et souple, est toute en rondeur et en onctuosité avec une grande et belle longueur. Les galets roulés donnent à ces vins leur richesse aromatique et un grand potentiel de vieillissement. Les vins rouges, avec leur robe intense, présentent à l'agitation un nez de fruits rouges et d'épices qui évolue avec l'âge vers des arômes d'anis, de réglisse et de cuir. En bouche, ces vins possédant une très longue persistance aromatique, sont tout en rondeur et en onctuosité51. Ils sont parfaits sur des viandes rouges typées, des grillades d'agneau ou des fromages forts

Aquests vins negres de Châteauneufs du Pape, d'una potència inigualable, que van del porpra al granat, desprenen aromes complexes de fruits vermells i espècies que evolucionen cap a notes de cuir, tòfona, mesc i regalèssia. La boca, generosa i flexible, és rodona i suau amb una gran i bella longitud. Els còdols enrotllats donen a aquests vins la seva riquesa aromàtica i un gran potencial d'envelliment. Els vins negres, amb el seu color intens, presenten un nas de fruits vermells i espècies quan s'agiten, que evoluciona amb l'edat cap a aromes d'anís, regalèssia i cuir. Al paladar, aquests vins tenen una persistència aromàtica molt llarga, són rodones i suaus. Són perfectes amb carns vermelles fortes, xai a la brasa o formatges forts. Ce Châteauneufs du pape rouges d'une puissance inégalable, dont la couleur va du pourpre au grenat, exhalent des arômes complexes de fruits rouges et d’épices évoluant vers le cuir, la truffe, le musc et des notes réglissées. La bouche, généreuse et souple, est toute en rondeur et en onctuosité avec une grande et belle longueur. Les galets roulés donnent à ces vins leur richesse aromatique et un grand potentiel de vieillissement. Les vins rouges, avec leur robe intense, présentent à l'agitation un nez de fruits rouges et d'épices qui évolue avec l'âge vers des arômes d'anis, de réglisse et de cuir. En bouche, ces vins possédant une très longue persistance aromatique, sont tout en rondeur et en onctuosité51. Ils sont parfaits sur des viandes rouges typées, des grillades d'agneau ou des fromages forts

Castell Roubine Château Roubine

La vinya Château Roubine va rebre una autèntica pluja de medalles al Concours Général Agricole de Paris 2018 pels seus vins negres, rosats i blancs. La vinya Château Roubine, envoltada per un circ de pins i roures, situada en una sola parcel·la al cor del Var entre Verdon i el Mediterrani, ofereix, a través de la gran diversitat de les seves tretze varietats de raïm, el seu drenatge natural ("roubine" significa "rierol" en provençal), la seva orientació ideal est/oest, el seu sòl argilo-calcari, les condicions privilegiades per a la producció de vins d'alta qualitat. El rosat Château Roubine marida a la perfecció amb embotits, ànec, peix o postres. Le vignoble de Château Roubine a reçu une véritable pluie de Médailles au Concours Général Agricole de Paris 2018 pour ses Rouges, Rosés et Blancs. Le vignoble de Château Roubine, bordé d’un cirque de pins et de chênes, situé d’un seul tenant au cœur du Var entre Verdon et Méditerranée, offre par la grande diversité de ses treize cépages, son drainage naturel (« roubine » signifie « ruisseau » en provençal), par son orientation idéale est/ouest, par son sol argilo-calcaire, les conditions privilégiées pour la production de vins de haute qualité. Le Château Roubine rosé accompagnent magnifiquement la charcuterie, le canard, les poissons ou les desserts.

La vinya Château Roubine va rebre una autèntica pluja de medalles al Concours Général Agricole de Paris 2018 pels seus vins negres, rosats i blancs. La vinya Château Roubine, envoltada per un circ de pins i roures, situada en una sola parcel·la al cor del Var entre Verdon i el Mediterrani, ofereix, a través de la gran diversitat de les seves tretze varietats de raïm, el seu drenatge natural ("roubine" significa "rierol" en provençal), la seva orientació ideal est/oest, el seu sòl argilo-calcari, les condicions privilegiades per a la producció de vins d'alta qualitat. El rosat Château Roubine marida a la perfecció amb embotits, ànec, peix o postres. Le vignoble de Château Roubine a reçu une véritable pluie de Médailles au Concours Général Agricole de Paris 2018 pour ses Rouges, Rosés et Blancs. Le vignoble de Château Roubine, bordé d’un cirque de pins et de chênes, situé d’un seul tenant au cœur du Var entre Verdon et Méditerranée, offre par la grande diversité de ses treize cépages, son drainage naturel (« roubine » signifie « ruisseau » en provençal), par son orientation idéale est/ouest, par son sol argilo-calcaire, les conditions privilégiées pour la production de vins de haute qualité. Le Château Roubine rosé accompagnent magnifiquement la charcuterie, le canard, les poissons ou les desserts.

Blanc de Sancerre Sancerre Blanc

Sancerre és un vi amb denominació d'origen controlada produït a la zona de Sancerre, al departament de Cher i a la regió Centre-Vall del Loira. El Sancerre blanc marida bé amb formatges de cabra, en particular el Crottin de Chavignol, que es troba en part a la zona AOC, i amb peix, marisc i crustacis. El seu maridatge és perfecte amb entrants calents lleugerament picants. Le sancerre est un vin d'appellation d'origine contrôlée produit dans les environs de Sancerre, dans le département du Cher et la région Centre-Val de Loire. Le sancerre blanc s'accorde bien avec les fromages de chèvre et en particulier avec le crottin de Chavignol situé en partie dans l'aire de l'AOC, avec des poissons, coquillages et crustacés. Son mariage est parfait avec des entrées chaudes légèrement épicées.

Sancerre és un vi amb denominació d'origen controlada produït a la zona de Sancerre, al departament de Cher i a la regió Centre-Vall del Loira. El Sancerre blanc marida bé amb formatges de cabra, en particular el Crottin de Chavignol, que es troba en part a la zona AOC, i amb peix, marisc i crustacis. El seu maridatge és perfecte amb entrants calents lleugerament picants. Le sancerre est un vin d'appellation d'origine contrôlée produit dans les environs de Sancerre, dans le département du Cher et la région Centre-Val de Loire. Le sancerre blanc s'accorde bien avec les fromages de chèvre et en particulier avec le crottin de Chavignol situé en partie dans l'aire de l'AOC, avec des poissons, coquillages et crustacés. Son mariage est parfait avec des entrées chaudes légèrement épicées.

Petit Chablis Petit Chablis

Petit-Chablis 2 és un vi amb denominació d'origen controlada produït als voltants de Chablis, al departament de l'Yonne. Un vi per al plaer, el Petit Chablis es serveix sol com a aperitiu, o amb marisc (ostres) i plats de peix, o fins i tot amb plats regionals com l'andouillette, els cargols de Borgonya o el formatge de cabra fresc. Le petit-chablis 2est un vin d'appellation d'origine contrôlée produit autour de Chablis, dans le département de l'Yonne. Vin de plaisir, le petit chablis se sert nature à l'apéritif, ou avec les plats de fruits de mer (huîtres) et de poissons, ou encore avec les plats régionaux comme l'andouillette, les escargots de Bourgogne ou les fromages de chèvre frais.

Petit-Chablis 2 és un vi amb denominació d'origen controlada produït als voltants de Chablis, al departament de l'Yonne. Un vi per al plaer, el Petit Chablis es serveix sol com a aperitiu, o amb marisc (ostres) i plats de peix, o fins i tot amb plats regionals com l'andouillette, els cargols de Borgonya o el formatge de cabra fresc. Le petit-chablis 2est un vin d'appellation d'origine contrôlée produit autour de Chablis, dans le département de l'Yonne. Vin de plaisir, le petit chablis se sert nature à l'apéritif, ou avec les plats de fruits de mer (huîtres) et de poissons, ou encore avec les plats régionaux comme l'andouillette, les escargots de Bourgogne ou les fromages de chèvre frais.